Top fem shoppinggallerior i Stockholm

Stockholm är en mycket stor och vacker stad. Här kan man hitta aktiviteter och saker att göra för alla smaker. Varje sig man är intresserad av nattliv, utflykter, historia, konst eller shopping går det att hitta något som passar alla.

Något som nästan har oändliga valmöjligheter i Stockholm är shoppingen. I denna vackra stad kan man shoppa dag in och dag ut, Stockholm är i stort sett ett shoppingparadis. Här finns valmöjligheter för all sorts shopping. Man kan köpa allt från byggmaterial på stora varuhus som byggmax till hundkläder i djuraffärer.

Stockholm bjuder på ett riktigt stort utbud av gallerior och finare shoppinggator mitt i city.

Top 5 shoppinggallerior

Eftersom Stockholm är en väldigt stor stad kan man hitta shoppinggallerior mitt i city och lite utanför mittpunkten. Här är Stockholms top 5 bästa gallerior.

1. Gallerian: Denna galleria ligger mitt i city och är en av de äldsta galleriorna i Stockholm. Här finner man många fina klädbutiker och matställen.

2. Mood Gallerian: Under de senaste åren har Mood blivit en väldigt populär galleria med väldigt många butiker och trevliga restauranger. Denna galleria öppnades 2012 och blev vald till Årets Stockholmbyggnad år 2013.

3. Sturegallerian: Ännu en galleria mitt i city med ett fint utbud av affärer.

4. Westfield Mall of Scandinavia: Denna galleria ligger lite utanför city. Med cirka 200 butiker och 43 restauranger är den här gallerian Skandinavens största galleria. Här hittar vi även en av Sveriges största biografer med 15 biosalonger och 1860 platser. Denna biograf har även en IMAX-bio.

5. Täby Centrum: Även denna galleria ligger en bit utanför city men erbjuder väldigt många butiker och restauranger. Gallerian har samma ägare som Westfield Mall of Scandinavia och därför bjuder även denna galleria på en hög kvalité och service.

flash-blog