Inred ditt andrahandsboende

Många som bor i Stockholm bor i andra hand och ibland till och med i tredje hand. När man inte har ett förstahandskontrakt på sitt boende kan det vara svårt att renovera lägenheten. Därför tänkte vi i det här inlägget ge dig några tips på hur du kan gå tillväga för att ge ditt andrahandsboende en ny känsla utan att behöva renovera.

Mattor

Hatar du golven i ditt boende men får inte lägga nytt golv för hyresvärden? Det bästa du kan göra då för att trivas bättre i ditt hem är att investera i snygga mattor och lägga dem över golvet du inte tycker om. Det finns många snygga mattor att välja bland i olika material. Ett exempel på en snygg och trendig matta är en viskosmatta som finns att köpa i de butiker som säljer möbler och inredning.

Gardiner

Hatar du dina väggar i ditt boende men får inte måla eller tapetsera om för din hyresvärd? En smart sak du kan göra då är att köpa gardiner man delvis kan se igenom som du fäster längs väggarna med en gardinstång eller en skena. Bakom gardinerna kan du sätta upp ljusslingor. Det gör att ditt boende känns mycket mer mysigt och trivsamt. Förutom att du kan använda gardiner för att dölja fula tapeter kan snygga gardiner i fönstren ge ditt hem ett lyft.

Posters och tavlor

Många låter bli att sätta upp posters, tavlor och fotografier på väggarna i andrahandsboendet eftersom man skulle behöva göra hål vilket hyresvärden inte alltid tycker om. Det många inte vet då är att det finns tejp du kan använda som håller uppe dina tavlor. Men du kan också välja att inreda med snygga posters, tavlor och fotografier genom att låta dem stå i en bokhylla eller liknande.

Inredning

Att inreda med saker man tycker om kan göra att ditt andrahandsboende känns ännu mer som ditt. Du kan till exempel köpa hem mysiga kuddar och filtar för att göra ditt boende mer mysigt. Du kan också köpa hem dekorationer som du gillar eller satsa på att inreda med olika sorters växter som du gillar växter.

flash-blog