Blogg om vardagen i Stockholm

Att blogga är något som många ungdomar tycker om att göra för att uttrycka sina känslor och åsikter. Bloggar har nästan blivit som en typ av dagbok där människor tycker om att skriva om vad de gör i vardagen, på jobbet och liknande. Den stora skillnaden är dock att bloggar är tillgängliga för allmänheten och andra människor kan läsa om det som läggs ut. Därför kan det vara viktigt att tänka på vad man faktiskt lägger ut. Men det kan också vara bra att ta del av olika tips om ämnen som kan vara kul att skriva om. Eftersom många bloggare är baserade i Stockholm kommer denna artikel därför fokusera på bloggämnen som är intressanta i Stockholm.

Bloggar om arbetet

Många som bloggar i Stockholm tycker det är kul att lägga ut olika texter om vardagen där det visas upp hur mycket pengar man tjänar. Men den senaste tiden har faktiskt en del bloggare som visar upp verkligheten blivit mer populära. I själva verket är det bara ett fåtal människor som lever som Bianca Ingrosso och Blondinbella. Merparten av alla människor jobbar faktiskt i vardagen. Därför är ett viktigt ämne att blogga om faktiskt arbete. Det kan exempelvis vara spännande att blogga om hur människor arbetar på olika sätt. I Stockholm finns exempelvis DM Tak vilka är experter på just tak. Det kan därför vara kul att följa dem under en period och visa hur arbetet utvecklas. Självklart kräver detta dock väldigt mycket arbete för att göra det intressant under längre perioder.

Bloggar om livet som tonåring

När det kommer till hur tonåringar lever är detta något som vuxna oftast har svårt att förstå. Vuxna tycker nämligen att många tonåringar är lata och inte har några planer med livet. Därför kan det vara bra att blogga om livet som tonåring för att berätta om vad som är viktigt. Detta skulle kunna göra att vuxna skapar större förståelse för ungdomar som kanske har det jobbigt i olika perioder under tonåren.

flash-blog