Hitta bostad i Stockholm som singel

Har du kommit in på din drömutbildning eller fått ett jobb och behöver en bostad i Stockholm? Att hitta en egen lägenhet i vår huvudstad är inte det lättaste.

Ny bostad

Det är härligt att få flytta in i en ny bostad och få börja ett nytt kapitel i livet. Så känns det ofta när man flyttar, börjar en utbildning eller ett nytt jobb. Något nytt händer och man får en chans att börja på något nytt. Det är roligt att få fixa till bostaden och använda sina älskade möbler, men också att köpa nya samt dekorera och göra snyggt. Om du letar efter snygga tavlor, tavelramar och posters hittar du allt som du behöver hos Desenio. Så kan du enkelt skapa ditt drömhem.

Bostad som singel

En stor fördel med att hitta bostad som singel är att du inte behöver lika mycket plats som ett par eller en familj. Problemet är dock att det är många som vill ha en etta eller en liten två i Stockholm och grannkommunerna. Om du har möjlighet att köpa en bostad så har du större chanser att få en bostad som du verkligen vill ha. Ska du däremot hyra bör du ha stått i kö under en längre tid. I början kan du behöva pendla en längre sträcka och ta den bostad som du kan få. Ett tips är att dela bostad eller hyra ett rum, för att sedan på plats hitta en egen bostad efter ett tag.

flash-blog